Kosárlabda: a Fradi ellen az ABCOM-Szeged a Hepp-kupa döntőjéért

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

December közepén kisorsolták a női kosárlabda Hepp-kupa hétvégi, szegedi négyesdöntőjének párosítását, most már ismertek az időpontok is.

Az ABCOM-Szeged KE együttese az FTC második csapatát kapta elődöntőbeli ellenfélül, a találkozót 16.45-től rendezik az újszegedi sportcsarnokban, mintegy felvezetéseként az este 19.15-re csúsztatott Szedeák – Paks NB I/A-s férfi találkozónak. A Hepp-kupa 2010-es nyertese kétségtelenül esélyese a megmérettetésnek, hiszen Mészárosné Kovács Andrea együttese az amatőr női kosárlabda NB I Keleti csoportját is veretlenül vezeti. A másik ágon a négyes egyetlen élvonalbeli tagja, a Szekszárd tekinthető valószínű finalistának, ám nem szabad alábecsülni a Soproni MAFC-ot sem. Érdekesség, hogy a szegedi lányok mellett a soproniak is ott voltak a tavalyi finalista kvartettben, s bronzéremélrt meg is küzdöttek egymással – akkor 30 ponttal a szegedi lányok bizonyultak jobbnak. A bronzmeccset vasárnap reggel 09.15-től a döntőt, délelőtt 11.30-tól rendezik ugyancsak az újszegedi sportcsarnokban.

A női kosárlabda Hepp-kupa négyesdöntőjének programja:

Január 7., szombat, 14.30: SMAFC-NYME – Szekszárd
16.45: ABCOM-Szeged KE – MediaHero.hu-FTC
Január 8., vasárnap, 9.15: Bronzmérkőzés
11.30: Döntő
13.30: Eredményhirdetés

Default thumbnail
Előző sztori

Sólyom László 70 éves

Default thumbnail
Következő sztori

Meglógott a biciklizárral, de hamar elfogták

Legutóbbi hasonló cikkek